Jeanne du Barry, cel mai nou film cu Johnny Depp, din 10 noiembrie în cinematografe
Jeanne du Barry, cel mai nou film cu Johnny Depp, din 10 noiembrie în cinematografe
Movie

Jeanne du Barry, cel mai nou film cu Johnny Depp, din 10 noiembrie în cinematografe

Jeanne du Barry, cel mai nou film cu Johnny Depp, din 10 noiembrie în cinematografe

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Jeanne du Barry, povestea fascinantă a curtezanei care a scandalizat anturajul regelui Ludovic al XV-lea, ajunge în cinematografe pe 10 noiembrie, distribuit de Independența Film, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Producția marchează reîntoarcea lui Johnny Depp pe marile ecrane, în rolul regelui, alături de regizoarea filmului, Maïwenn, în rolul favoritei.

Jeanne Vaubernier, fiica unei familii sărace, își folosește frumusețea și inteligența pentru a-și depăși condiția socială. Prin intermediul iubitului ei, Contele du Barry, și a Ducelui de Richelieu, Jeanne este prezentată regelui Ludovic al XV-lea. Inevitabilul se întâmplă și Regele se îndrăgostește de ea, descoperind pofta de viață. Jeanne devine favorita oficială, iar scandalul la curte nu întârzie să apară.

Fascinată de destinul femeii care a cucerit inima regelui Ludovic al XV-lea și a rămas în istorie ca ultima favorită oficială a monarhului francez, Maïwenn a studiat biografia lui Jeanne Vaubernier de-a lungul anilor și între 2016 – 2019 s-a dedicat în totalitate scrierii scenariului.

„Este greu să te detașezi de un „clasic” biopic când iubești atât de mult un personaj. Dacă am ales să concentrez povestea pe relația dintre Jeanne și Ludovic al XV-lea, a fost pentru că asta a condus la căderea ei. Tot ce a urmat plecării de la Versailles este rezultatul direct al

aceastei perioade din care ea iese cu o etichetă de care nu va scăpa niciodată: amanta regelui. Cu toate acestea, sunt convinsă că ea merita mai mult. De aceea fac aluzie la copilăria, tinerețea ei și ce se întâmplă după moartea regelui. O carte cu totul, gratuit incriminatorie dintre toate cele citite este cea scrisă de frații Goncourt.

READ TO  New 'Hazbin Hotel' Images Promise Colorful Chaos in the Musical Series

Este interesant de observat că, cu cât a trecut timpul, cu atât mai elogioase au devenit portretele lui Jeanne.”, spune Maïwenn, regizoarea și actrița principală a filmului.

Johnny Depp a fost ales pentru rolul regelui Ludovic al XV-lea după ce mai întâi au fost avuți în vedere doi actori francezi, primul refuzând să citească scenariul, iar cel de-al doilea renunțând din cauza unor probleme de sănătate. Ulterior, Maïwenn și-a îndreptat atenția către actori de peste ocean, primul pe lista ei de favoriți fiind Johnny Depp, care a acceptat rolul imediat.

„L-am vrut în acest rol în primul rând pentru că, pur și simplu, am fost o mare admiratoare a muncii sale de-a lungul timpului. Și, de asemenea, pentru că acest rol, care este mai mult despre priviri și tăceri decât despre cuvinte, părea pentru el, avea ceva în rolurile jucate în trecut –  Edward Scissorhands sau Benny & Joon – necesar aici, plus emoția care iese la iveală de fiecare dată. Există ceva din Buster Keaton în Johnny. În fine, am simțit în el latura romantică a personajului, aspectul său hipersensibil corespundea lui Ludovic al XV-lea din filmul meu…”

https://www.youtube.com/watch?v=IaP6Wl74TIQ

SOURCE : www.cinemagia.ro

Spread the love

Leave a Reply