Cinci detalii inedite despre Pain Hustlers
Movie

Cinci detalii inedite despre Pain Hustlers

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Liza Drake (Emily Blunt) este o mamă singură din clasa muncitoare, care tocmai și-a pierdut locul de muncă și a ajuns la capătul puterilor. O întâlnire întâmplătoare cu reprezentantul de vânzări de produse farmaceutice Pete Brenner (Chris Evans) o pune pe o traiectorie ascendentă din punct de vedere economic, dar dubioasă din punct de vedere etic, pe măsură ce este implicată într-o periculoasă schemă de escrocherie la compania farmaceutică Zanna.

Aceasta este premisa Pain Hustlers, cel mai nou titlu lansat de Netflix pe platforma sa de streaming,  „o poveste incredibil de umană și suculentă”, după cum o etichetează jurnalistul Evan Hughes, autorul cărții „Pain Hustlers: Crime and Punishment at an Opioid Startup” la care a lucrat înainte și simultan cu dezvoltarea filmului. „Producția aruncă o privire tăioasă și revelatoare asupra a ceea ce unii oameni fac din disperare, iar alții din lăcomie”, a mai declarat jurnalistul. Iată, mai jos, cinci detalii inedite despre producție.

1. De la Harry Potter, la un subiect ancorat în realitate

După ani la rând petrecuți în lumea vrăjitorilor din seria Harry Potter, regizorul câștigător al premiului BAFTA David Yates a căutat să spună o poveste mai ancorată în lumea reală, una care să nu aibă nevoie de ecrane verzi sau de baghete, Pain Hustlers.

„David este regizorul perfect pentru acest film. La începutul carierei sale a regizat două serii limitate, Sex Traffic și State of Play, care au fost thrillere politice uimitoare, dar care – în esența lor – erau despre oameni reali”, a spus producătorul Lawrence Grey. Menționând munca în universul Harry Potter, Grey a adăugat: „David nu este străin de distrarea publicului la o scară mare. În procesul de realizare a acestui film, el a adăugat în mod constant umor inteligent și strălucire, găsind ce e surprinzător și neconvențional”.

READ TO  Today's Connections Answers & Hints For February 2, 2024 (Puzzle #236)

2. Umorul, parte din acest subiect grav

Acest film îmbină o varietate de nuanțe într-un mod unic și special”, spune producătorul Lawrence Grey. „În primul rând, este povestea a trei generații de femei inteligente care se luptă pentru a face o viață mai bună pentru ele însele, și este o călătorie foarte amuzantă, onestă și mișcătoare; această parte a filmului este cea mai ficționalizată.

Un subiect grav, dar și comic relief din plin.

Dar, în al doilea rând, este povestea despre industria farmaceutică și care este o subcultură scandaloasă, uimitoare, întunecat-comică, palpitantă, care este imposibil de inventat. Adevăratele fapte din acea lume sunt mai debusolate, mai scandaloase și mai emoționante decât orice poate inventa un scriitor și un producător”.

În consecință, distribuția filmului Pain Hustlers a fost pusă la încercare de un scenariu care dă viață întregului spectru de emoții. De la absurdități nevinovate și amuzante la momente sumbre de profundă devastare interioară și regret. Exact așa cum și-a dorit Yates. „Am fost de acord de la început că nu am vrut să creăm o dramă scorțoasă”, spune regizorul. „Ne-am propus ca, acolo unde putem, să lăsăm scenariul să fie atât amuzant, cât și emoționant. Umorul a fost întotdeauna o parte a povestirii mele ca regizor – permite publicului să intre în poveste, și chiar cu un subiect atât de întunecat și de important ca acesta, există loc pentru umor”.

https://www.youtube.com/watch?v=HZ6scT0CWe8


3. O parabolă a visului american

„Întotdeauna am crezut că acest film a fost în cele din urmă un fel de parabolă a visului american și a ceea ce se întâmplă atunci când merge prost. Tuturor celor care au ambiții li se spune “dă-i bătaie” și că succesul este minunat. Dar, în cazul acestei povești, dacă sistemul nu este supravegheat corespunzător și dacă nu joci după anumite reguli, poți face rău oamenilor”, explică regizorul.

READ TO  Past Lives' Oscar Snubs Are Bigger Than Barbie's

4. Emily Blunt, „cel mai pregătit actor”

Emily Blunt a fost partenerul perfect pentru a ajuta la povestirea acestui subiect, a declarat Yates, nu doar în rolul Liza, ci și ca producător executiv al Pain Hustlers. „A însuflețit filmul încă de la început”, spune regizorul. „A fost pasionată de realizarea Lizei Drake ca personaj, iar în acea călătorie delicată de a obține finanțarea finală a filmului, ea a fost alături de noi”…

Legat de actrița Emily Blunt, regizorul declară că a fost probabil cel mai pregătit actor cu care a lucrat vreodată. „Vine pe platou cu o plan de joc în fiecare zi și știe exact ce vrea să exploreze în arhitectura ființei umane pe care o joacă”.

5. Chris Evans, „un atlet pe platou”

Chris Evans joacă în Pain Hustlers rolul lui Pete Brenner, un om de vânzări fără scrupule. „Totul în viața lui Pete este o tranzacție. Totul se rezumă la vânzare. Nu are nici un fel de relații profunde ori legături cu cineva dincolo de noțiunea de a atinge cifrele dorite. Așa că există o superficialitate la el, dar în egală măsură există o vulnerabilitate la el. Este, de asemenea, foarte amuzant, pentru că este complet necenzurat – este gălăgios, obraznic”, explică regizorul filmului.

„Distribuirea lui Chris Evans pentru acest rol a fost o încântare, deoarece comportamentul său de mascul alfa, eroic, este complet răsturnat atunci când îl plasezi în rolul unui reprezentant de vânzări farmaceutice. L-am văzut făcând câteva lucruri care m-au surprins cu adevărat anterior. Îmi place să văd un actor făcând ceva surprinzător. Iar Chris este ca un atlet. Și nu mă refer doar fizic, ci și în ceea ce privește angajamentul său față de rol. Este pe platoul de filmare la prima oră și este foarte prezent, mereu motivat, mereu vrea să facă cel mai bine”, a mai relatat regizorul.

READ TO  'Red One' Gets Theatrical Release Next Christmas – Cinemasoon

SOURCE : www.cinemagia.ro

Spread the love

Leave a Reply