Primul trailer al noului serial Shōgun e aici!
Primul trailer al noului serial Shōgun e aici!
Movie

Primul trailer al noului serial Shōgun e aici!

Primul trailer al noului serial Shōgun e aici!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

După ce, în anii 1980, Richard Chamberlain dădea viață căpitanului John Blackhorne în serialul Shōgun, ce adapta romanul fluviu omonim al lui James Clavell, iar The Last Samurai (2003), cu Tom Cruise, se inspira pe alocuri din același roman, Disney+ dă publicității primul trailer al viitoarei serii limitate Shōgun, ce va avea premiera în România în februarie 2024. Cosmo Jarvis este acum căpitanul John Blackhorne, care ajunge pentru prima dată în Japonia secolului XVII după ce corabia sa eșuează pe coasta niponă, dar trailerul nu indică (deocamdată) o perspectivă a britanicului asupra evenimentelor.

O adaptare originală a bestseller-ului lui James Clavell, serialul de 10 episoade este plasat în zorii unui război civil care definește un secol, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Producătorul Hiroyuki Sanada joacă rolul Lordului Yoshii Toranaga, care luptă pentru viața sa, în timp ce dușmanii săi din Consiliul Regenților se unesc împotriva sa.

Când o misterioasă navă europeană este găsită abandonată într-un sat de pescari din apropiere, pilotul ei englez, „John Blackthorne” (Cosmo Jarvis), vine cu secrete care l-ar putea ajuta pe Toranaga să încline balanța puterii și să devasteze influența formidabilă a propriilor dușmani ai lui Blackthorne – preoții iezuiți și negustorii portughezi.

Destinele lui Toranaga și Blackthorne devin inextricabil legate de traducătoarea lor, „Toda Mariko” (Anna Sawai), o nobilă creștină misterioasă și ultima dintr-un neam dezonorat. În timp ce își slujește stăpânul în mijlocul acestui peisaj politic tensionat, Mariko trebuie să împace noua ei companie cu Blackthorne, angajamentul față de credința care a salvat-o și datoria față de răposatul ei tată, se vede în sinopsisul oficial.

READ TO  10 Funniest Far Side Comics That Break the Fourth Wall

Serialul are o distribuție japoneză extrem de apreciată, fără precedent pentru o producție americană, notează realizatorii, inclusiv Tadanobu Asano în rolul lui “Kashigi Yabushige”, un trădător notoriu și aliat apropiat al lui Toranaga; Hiroto Kanai – în rolul lui “Kashigi Omi”, tânărul conducător al satului de pescari unde a fost găsită nava lui Blackthorne; Takehiro Hira, în rolul lui “Ishido Kazunari”, un birocrat puternic care este principalul rival al lui Toranaga; Moeka Hoshi – în rolul lui “Usami Fuji”, o văduvă care trebuie să-și găsească un nou scop în mijlocul luptei stăpânului său; Tokuma Nishioka – în rolul “Toda Hiromatsu”, generalul de încredere și cel mai apropiat prieten al lui Toranaga; Shinnosuke Abe – în rolul “Toda Hirokatsu” (“Buntaro”), soțul gelos al lui Mariko; Yuki Kura, în rolul lui “Yoshii Nagakado”, fiul impetuos al lui Toranaga cu o dorință puternică de a-și dovedi valoarea; și Fumi Nikaido – în rolul lui “Ochiba no Kata”, mama venerată a moștenitorului care nu se va opri de la nimic pentru a pune capăt lui Toranaga și amenințării acestuia la adresa puterii fiului ei.

https://www.youtube.com/watch?v=qW0Iudajz0Q

Shōgun a fost creat de Rachel Kondo & Justin Marks, iar Marks este showrunner și producător executiv. De asemenea, Michaela Clavell, Edward L. McDonnell, Michael De Luca și Kondo sunt producători executivi, iar Hiroyuki Sanada producător. Serialul este produs de FX Productions.

SOURCE : www.cinemagia.ro

Spread the love

Leave a Reply